Cercador per categoriesCercador:

Persones destinatàries

Àmbits d'actuació

Àmbit territorial


CAP Sarrià de Ter

Definició servei:Centre d’atenció primària de Sarrià de Ter
 
Prestacions del servei: què es fa, qui ho fa i com es fa?
Atenció continuada: aquest model d’assistència està pensat per atendre les urgències o problemes de salut que per la seva naturalesa no poden esperar a ser ateses pel vostre metge de capçalera. El servei d’urgències està centralitzat al CAP de Sarrià de Ter. L’horari de funcionament és des de les 15 hores fins l’endemà a les 9 del matí. Els dies festius dóna cobertura les 24 hores.
 
L’horari específic d’atenció d’infermeria (cures, injectables) per als dies festius és de 12 a 13 hores.
 
Medicina general i infermeria:
  • Visites per problemes de salut
  • Derivacions als especialistes quan calgui
  • Proves complementàries: Analítiques, Espirometries, Tensió Arterial, Electrocardiogrames, Proves de Glucèmia, Cirurgia menor, Infiltracions, etc.
  • Aplicacions de tractaments i cures
  • Atenció domiciliària
  • Educació i assessorament nutricional
  • Deshabituació de tabac i alcohol
  • Campanyes de Vacunació: Antitetànica, Grip, Pneumocòciques, Hepatitis B.
  • Programes de salut específics per a detecció de malalties i prevenció de la salut.
Pediatria: el servei de pediatria dona cobertura als nens des del moment del seu naixement fins a l’edat de 15 anys. Aquest servei ofereix, tant en aquest centre com als consultoris locals, l’assistència sanitària i els programes de salut establerts per la Direcció General de Sanitat
 
Llevadora: Portat a terme per la llevadora del Programa d’Atenció a la dona per al control de: planificació familiar, control d’embaràs, educació maternal, menopausa i d’altres problemes puntuals relacionats amb la salut reproductiva de la dona.
 
Ginecòleg: Portat a terme pel Ginecòleg del Programa d’Atenció a la dona. Aquest servei us ofereix: Portat a terme pel Ginecòleg del Programa d’Atenció a la dona. Aquest servei us ofereix: Cribratge de malalties ginecològiques, seguiment de patologies i revisions periòdiques.
 
Odontologia: Visites i consultes per problemes de salut bucodental, tractaments farmacològics i extraccions dentals, exploracions radiològiques quan calguin; Derivació a d’altres especialistes, si s’escau, i assessorament i educació en salut bucodental.
 
Programes específics preventius en: Escolars de 6 a 15 anys, embarassades, revisions a diabètics i detecció del càncer bucal.
 
Treballadora social: Gestió de recursos i prestacions socials adreçats a persones i famílies que presenten una problemàtica de salut.
 
Unitat d'atenció a l'usuari: orientació i informació de tot allò que cal saber: Tipus i programació de visites, assignació de metge, canvis de metge, validació sanitària, tramitació de la targeta sanitària individual, informació en general sobre el funcionament de l’ABS (horaris, receptes, baixes, prestacions, etc.).
 
Destinataris:Població en general
 
Procediment i requisits d’accés (via d’accés, preu, requisits, etc.):
El Cap de Sarrià de Ter dóna cobertura a les següents poblacions/zones: Taialà (Girona), Celrà, Sarrià de Ter, Medinyà (Sant Julià de Ramis), Colomers, Viladasens, Cervià de Ter, i Sant Jordi Desvalls.
 
Àmbit territorial:Cervià de Ter
Celrà
Sant Jordi Desvalls
Sant Julià de Ramis
Sarrià de Ter
Viladasens
 
Àmbit d’actuació:Atenció Social i Salut
 
Contacte (horari, lloc, telèfons, webs, correus, etc.):C/ Mn. Cinto Verdaguer, 3
17481 Sarrià de Ter

Telèfon: 972 170 764

E-mail: eap.sarria@pgirona.scs.es

Per concertar visites:
http://www.gencat.cat/ics/usuaris/visites.htm