Cercador per categoriesCercador:

Persones destinatàries

Àmbits d'actuació

Àmbit territorial


Local de Joves

Definició servei:
El Local de Joves de Vilablareix, és un espai polivalent on s’hi poden trobar molts recursos i serveis, a disposició del jovent.
 
Es realitzen activitats culturals i d'oci, formació, informació sobre temes d'interès i personal, per orientar en tot el que els calgui.
 
El Local de Joves és un espai pels joves i dels joves, qualsevol idea, suggeriment, comentari, col·laboració, etc.
 
És gestionat per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Vilablareix que, com a document de referència, té el Pla Local de Joventut 2008-2011. El Pla es revisa cada quatre anys, defineix els principals objectius, actuacions i projectes que l'àrea de joventut es marca dins la legislatura en curs. El document es pot descarregar a través de la web del Local Jove, per si es vol consultar.
 
Prestacions del servei: què es fa, qui ho fa i com es fa?
El Local Jove ofereix els següents serveis:
 
Infojove
 
L'infojove és un espai públic i gratuït per a joves entre 12 i 35 anys. A l'infojove es pot trobar tota aquella informació que sigui del teu interès. Disposa de connexió gratuïta a internet, informació sobre estudis, beques, activitats de lleure, intercanvis a l'estranger, tot el que tingui a veure amb la formació.
 
 
Habitatge
 
Al local jove s’ofereix un servei d’orientació relacionats amb habitatge: l'última informació del procés d'adjudicació de pisos de protecció oficial a Vilablareix, els ajuts que ofereixen les diferents administracions relacionats amb habitatge i recursos varis per fer-ho més entenedor.
 
 
Carnet jove Vilablareix
 
El carnet jove de Vilablareix és un carnet gratuït dirigit als joves empadronats a Vilablareix entre 12 i 35 anys.
 
Permet als joves fer ús del Local de joves, rebre informació, obtenir un descompte del 50% en moltes activitats que s'organitzen des de l'Ajuntament i altres descomptes.
 
Per fer-se’l, cal enviar les dades personals i una fotografia a través d’un formulari que hi ha a la web del local jove.
 
També es pot passar pel local de joves i el fan in situ.
 
Pels que no vulguin el carnet però els hi interessi rebre informació de les activitats que es realitzen, poden donar el seu número de mòbil i email i rebran informacions puntals i les últimes novetats.
 
Descomptes carnet jove:
  • Zona Pi: descompte en la matrícula
  • Cinemes Òscar
  • Viatjar: El Local de joves, disposa d'una petita viatgeteca on es poden trobar guies de viatge. Els joves poden emportar-se les guies en préstec, si disposen del carnet jove. També tenen mapes, tríptics informatius, llibres de viatges, etc.
  • Comunicació: Des del Local de Joves s'edita cada mes un full informatiu d'activitats, el Vilaquè. Aquesta informació la reben a casa els socis del local jove, també es pot descarregar des de la web o si es prefereix l'envien per correu electrònic.
  • Activitats: El local de joves és un espai obert a tots els joves de Vilablareix que disposa de molts recursos d'oci: Ping pon, billar, futbolí, play station, cistella de bàsquet, TV, que fa un espai ideal per trobar-se amb amics i amigues i conèixer millor altres joves.
  • Feina: Si cerquen feina, o els joves volen crear la seva empresa, ajuden a realitzar un bon currículum, o qualsevol dubte en relació al món laboral, te'l solucionen.
Info SMS i/o mail
 
Hi ha un servei d’informació a través d’sms i/o el mail.
 
Destinataris:Joves (de 12 fins a 35 anys)
 
Procediment i requisits d’accés (via d’accés, preu, requisits, etc.):
Obert cada tarda de 16h a 20h, obert a tothom i d’accés gratuït. Els caps de setmana el poden fer servir els joves però cal fer una instància a l’ajuntament, i com a requisit es demana que la faci un major d’edat.
 
Àmbit territorial:Vilablareix
Girona
 
Àmbit d’actuació:Cultura/lleure/esport
Economia/treball
Residencial/territorial
Relacional/comunitari
Formació
 
Contacte (horari, lloc, telèfons, webs, correus, etc.):C/ Güell, 67
17180 Vilablareix

Horari: de dilluns a divendres de 16h a 20h
Telèfon: 972 396 840

e-mail: joventut@vilablareix.cat

Adreça Web: www.vilablareix.cat/localjove

Facebook: www.facebook.com/localdejovesvilablareix

Twitter: @vilablareix_cat