Cercador per categoriesCercador:

Persones destinatàries

Àmbits d'actuació

Àmbit territorial


Casal Parroquial - Esplai

Definició servei:
Entitat sense ànim de lucre que organitza el casal durant el mes de juliol i les activitats de colònies, acampada i ruta durant l’agost. És un casal parroquial que fa un esplai a l’estiu durant un mes que dura dues hores cada tarda.
 
Prestacions del servei: què es fa, qui ho fa i com es fa?
Fan un casal de tardes i realitzen activitats i excursions amb la mainada. Tots els monitors són voluntaris. També reben l’ajuda i la col·laboració dels pares i mares. Realitzen activitats com, per exemple, gimcanes, jocs de pistes pel poble, BTT, etc. Cada divendres fan excursions pels voltants del poble i un berenar tots junts.
 
La tercera setmana d’agost organitzen uns campaments que duren una setmana.
 
Destinataris:Infants/Adolescents
(de 6 anys i fins a 16 anys)
 
Procediment i requisits d’accés (via d’accés, preu, requisits, etc.):
Les butlletes d’inscripció les deixen al Centre Social, als comerços de Fornells de la Selva, a l’Ajuntament, etc. Les butlletes, un cop omplertes es poden deixar a la bústia del Casal de la Parròquia. L’únic requisit és que l’infant o l’adolescent tingui entre 6 i 16 anys i que es faci efectiu el pagament del preu de la inscripció, que és de 40€. A partir del segon fill inscrit es paga la meitat de la inscripció.
 
Àmbit territorial:Fornells de la Selva
Demarcació de Girona
 
Àmbit d’actuació:Cultura/Lleure/Esport
Relacional/Comunitari
 
Contacte (horari, lloc, telèfons, webs, correus, etc.):Horari: durant tot el mes de juliol, de dilluns a dijous de 18h a 20h i divendres de 17h a 20h

C/ del Riu, 12
17458 Fornells de la Selva

Tel.: 680706170
Gerard Prat

E-mail: casaldefornells@hotmail.com

Adreça web:
http://www.casaldefornells.blogspot.com