Cercador per categoriesCercador:

Persones destinatàries

Àmbits d'actuació

Àmbit territorial


Motor Club Girona


Definició servei:
El Motor Club Girona va ser fundat l'any 1959 i actualment és un dels clubs de l'automòbil més antic de Catalunya. Aquesta és una entitat sense ànim de lucre que organitza activitats al voltant del món del motor.
 
Prestacions del servei: què es fa, qui ho fa i com es fa?
L'activitat principal és la “Caravana Internacional de Cotxes Vetustos Girona Costa Brava”. La seva durada és de 4 o 5 dies, en què se segueixen diferents itineraris que van variant a cada caravana. A les primeres trenta-nou edicions de la caravana, només eren admesos els vehicles construïts fins el 1930, però a partir de l'any 2003, amb motiu de la XL edició, s'accepten tots els vehicles construïts fins a l'any 1939.
 
Com a segona activitat cal destacar la “Ruta dels Castells”, que consisteix en dos dies de visites a castells o edificis d'interès cultural. Es porta a terme amb vehicles clàssics i post-clàssics, esportius, descapotables, roadster i spider. Constitueix una activitat turístico-cultural per a conèixer tant edificis d'interès singular com la seva història.
 
L’entitat també realitza altres activitats, como són: Concentracions de vehicles populars: com Seat 600, Minis; concentracions de vehicles de marca: Mercedes, BMW, Alfa Romeo; sortides turístiques de motos; activitats de recolzament o col·laboració amb altres entitats; expedeix certificats per a la exempció o subvenció d'impostos de circulació de vehicles antics o clàssics, amb prèvia sol·licitud de socis i ajuntaments; expedeix certificats de vehicles històrics per tal que la I.T.V. sigui passada visualment; inicia expedients per a l'obtenció de matrícula històrica per a vehicles amb una antiguitat superior als vint-i-cinc anys, que d'altra manera no podrien circular.
 
Destinataris:Població en general
Altres: socis
 
Procediment i requisits d’accés (via d’accés, preu, requisits, etc.):
Per accedir als serveis que ofereix l’entitat cal fer-se soci de l’associació, tot i que no és un requisit indispensable per participar en les activitats que organitzen. En aquest sentit, cal dir que totes les activitats i gestions es fan gratuïtament per als socis de l’entitat.
 
Àmbit territorial:Fornells de la Selva
Província de Girona
 
Àmbit d’actuació:Cultura/Lleure/Esport
Relacional/Comunitari
 
Contacte (horari, lloc, telèfons, webs, correus, etc.):C/ Joan Reglà, 8
17003 Girona

E-mail:
motorclubgironasocis@hotmail.com

Adreça web: http://www.motorclubgirona.com/