Cercador per categories

Cercador:

Abast territorial

Àmbits d'intervenció

Persones destinatàries

Edats

Servei d'àpats a domicili


Definició:
Servei d'àpats a domicili amb la finalitat de donar resposta al dret fonamental a l'alimentació, tot facilitant una dieta equilibrada i continuada a persones grans amb dificultats socials i sanitàries en seguiment dels serveis bàsics d'atenció social de Salt. El Servei és diari i amb la possibilitat d'incloure-hi els caps de setmana sempre que es valori des dels serveis bàsics d'atenció social de Salt. També es faciliten unes pautes que ajuden a la bona conservació dels aliments. 
El Servei es desenvolupa amb la participació de l'Ajuntament de Salt, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, l'Institut d'Assistència Sanitària (més concretament de la cuina del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt) i del Grup Ramon Noguera pel que fa el desplaçaments i l'entrega dels àpats.

Destinataris:
✔ Gent gran
✔ Persones amb malalties cròniques

Edats de les persones destinatàries:
✔65 i més anys

Procediment d'accés: 
S'accedeix mitjançant valoració dels serveis bàsics d'atenció social de Salt. 
El perfil de les persones susceptibles de rebre el servei d'àpats a domicili és: persones soles o matrimonis majors de 70 anys, sense familiars al municipi o amb mala relació familiar i amb dificultats socials i sanitàries (mobilitat reduïda, hipertensió, diabetis,...).

Abast territorial:
✔ Salt

Àmbit d'actuació:
✔ Atenció social
✔ Salut. Alimentació saludable

Contacte:
Centre de Recursos de Salt (Serveis bàsics d'atenció social de Salt.)
Plaça de la Vila, 1. Salt. 17190
Telèfon: 972 20 19 62
Correu electrònic: equip.tecnic@cbs.cat